Cum se Machiaza


A te machia e o adevarata arta. Un machiaj realizat correct nu trebuie sa iasa in evidenta prea tare, pentru a evita aspectul de masca. Machiajul trebuie sa te puna in valoare, sa acunde anumite imperfectiuni. Pentru a aplica machiajul perfect ai nevoie de multa practica, ca totul sa se armonizeze perfect.  La aplicarea make-upului exista anumite etape peste care nu se poate sari, iar unele procese se pot lasa pentru a termina mai repede.
Inainte de a incepe operatiunea de make-up asigurate ca ai tot ce iti trebuie la indemana. Incearca sa le pui in ordinea folosirii. Punandu-le in ordine salvezi timp pretios.
Inainte de a incepe decide cu privire la machiajul pe care il doresti.Pentru  un mke-up rapid si fara foarte mai erori ai nevoie doar de elementele de baza: fond de ten, rimel si ruj. Orice altceva este extra si i-a mai mult timp si necesita o mai mare experienta.
Cum se machiaza in cinci minute. Prima regula fundamental in reusita unui make-up perfect este un ten curat si hidratat, astfel fondul de ten acopera perfect.  Incepem cu demachierea, aplicam un tonic sau o crema hidratanta. Urmatorul pas este aplicarea fondului de ten. Aplicati un mic punct de fond de ten pe obraji, nas, frunte, Barbie sis a nu uitam si de gat sau decolteu. Apoi, folosind un burete special sau chiar degetele incepem sa intindem punctele de fond de ten. Insistam mai mult in zona T a fetei, care are nevoie de o ingrijire mai atenta. Aceasta regiune i-a un pic mai mult timp si apoi se trece la funte, obraji, Barbie. Sa nu uitam de gat si decolteu in cazul in care avem o bluza mai decoltata, tocmai pentru a evita sa apara o mare diferenta de culoare intre cap si gat.
Urmatoarea etapa aplicati rimelul. Acest mic instrument va va pune ochii in evidenta si vor arata uimitor. Se incepe cu genele superioare, rimelul se aplica prin periaj de la baza pe toata lungimea genelor. Genele din partea de jos se pot da cu rimel si ele daca doriti. Pentru un effect mai dramatic aplicati doua straturi de rimel, dar personal cred ca nu tare e cazul.
Pasul final in operatiunea cum sa te machiezi in cinci minute este aplicarea rujului. Culoarea buzelor trebuie sa aduca culoare sis a lumineze fata. Incearca pentru zi sa folosesti culori calde si nu foarte stridente. Aplicarea rujului se face incepand cu buza de jos, apoi urmand buza superioara. Impreunati buzele si gata.
Aplicarea make-upului poate parea complicate daca nu ai experienta. Cu un pic de antrenament vei reusi sa faci minuni. Nu incerca de la inceput tehnici de make-up foarte complicate, incepe cu aceste lucruri de baza pana prinzi ceva tehnica. Pastrati un look natural si proaspat.
Foarte important FOLOSITI PRODUSE DE MAKE-UP DE CALITATE.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu